Landsskytterstevnet på Steinkjer

En skytter med rifle.
Eline Lillegård.

Eline Lillegård på Kongelaget

Landsskytterstevnet på Stenkjer er godt i gang. Nå er det klart at Eline Lillegård skyter på Kongelaget onsdag kveld. Guro Øie Bævre, Kjell Arne Fjærli og Karen Snekvik er også med i finaleskytingen i klasse 3-5 på bane.

Eline Lillegård fra Hjelmen skytterlag ligger på 14. plass i klasse 3-5 på bane med 246(11*) poeng. Hun skyter altså på skive 14 i Kongelaget, som starter kl 19.40 onsdag kveld. NRK starter sin sending kl 17.30, og får med seg ungdomslaget. Det er jevnt i teten. Ole Kristian Bryhn, på skive 1, (som ble landsmester på LS innendørs i 2023 OG vinner av årets "Mesternes mester"), starter med 248(13*).

I finalene på bane skyter også Guro Øie Bævre, Bæverdalen skytterlag, som ligger på foreløpig 48. plass med 245(6*), Kjell Arne Fjærli, Bæverdalen skytterlag, som ligger på foreløpig 55. plass med 244(11*), og Karen Snekvik, Surnadal skytterlag, som ligger på foreløpig 72. plass 244(8*).

En ung skytter med rifle.
Ola Magnus Stenberg ble nr 10 i rekrutt-klassen.

Ola Magnus Stenberg, Surnadal, kom til finale i klassen R (rekrutt), og ble nr 10, med 345 (5*).
Vegard Fjærli, Surnadal, kom til finalen i klasse EJ (eldre junior), og ble nr. 19 med 342(7*).
Ole Dalsegg, Øvre Surnadal, kom til finale i klasse 2, og ble nr 6, med 342(5*).
Axel Olav Otnes, Surnadal, ble nr 4 i klassen NV (nybegynner voksen) med 248(12*).

Felt:

Marianne Nordvik, Bæverdalen, ble nr 5 i klasse NV på felt med 30/24.
Anita Røen Svensli, Surnadal, kom på 28. plass i klasse NV på felt med 30/17.

Finaler grovfelt går på fredag, og her har følgende lokale skyttere kvalifisert seg til finalerundene:

Vegard Fjærli, Bæverdalen, klasse EJ, med 27/10

Tor Fredrik Mikkelsen skyter i finalen i felthurtig torsdag kveld.

Felthurtig:

Tor Fredrik Mikkelsen, Surnadal, er med i felthurtigfinalen, som går torsdag kveld kl 18.15. Han ligger på 15. plass i med 8,55 sekunder, og det er de 16 beste som er med i finalen.

Oppdatering torsdag kveld: Felthurtigfinalen er utsatt til fredag kl 14.

Red. anm: Vi tar forbehold om at vi ikke har fått med oss alle nevneverdige resultater så langt. Si gjerne fra til redaksjonen hvis noe mangler.