Politiet melder:

Brann og bråk i Surnadal i helga

Publisert

Natt til lørdag oppsto det brann i et bolighus i nedre Surnadal. Politiet og brannvesenet rykket ut. Det var røykutvikling, og huset er dessverre ubeboelig etter brannen (se X-melding nederst i artikkelen). Politiet oppretter sak rutinemessig, og det er igangsatt etterforskning for å finne brannårsaken. Det gjenstår å gjennomføre avhør og noen tekniske undersøkelser. Dette opplyser politiet ved Surnadal politistasjon til Trollheimsporten.

Natt til søndag fikk politiet i Surnadal melding fra hotellet i sentrum om at de hadde en gjest som de ønsket å få fjernet fra stedet. Vedkommende var beruset, og var til sjenanse for andre gjester. Politiet dro ut. De anmodet gjesten om å forlate stedet, og gjesten fulgte oppfordringen.

Senere på natta, rundt kl 02.00, fikk det lokale politiet beskjed fra operasjonssentralen om at naboer hadde klaget på høy festmusikk fra ei privat adresse i nedre Surnadal, der ungdommer var samlet. Politiet dro til stedet, og ba om at musikken ble dempet. Etter det var det ingen flere klager, opplyser politiet til Trollheimsporten.

Powered by Labrador CMS